Ilmoitustaulu

JHL uutisia

Yhteistyössä yksityistä varhaiskasvatusalaa kehittämässä – alalle oma työehtosopimus (20.6.2024)

Laadukas varhaiskasvatus rakentaa osaamisen perustaa koko sivistysalalle ja luo pohjan lapsen oikeuksien toteutumiselle. Yksityisellä varhaiskasvatuksella on tärkeä rooli osana varhaiskasvatuspalvelun tuottamista tarjoten perheille monipuolisia ja laadukkaita palveluita. Yksityisen varhaiskasvatusalan edellytysten … Jatka lukemista Yhteistyössä yksityistä varhaiskasvatusalaa kehittämässä – alalle oma työehtosopimus

JHL:n jäsenenä saat enemmän irti kesästä, tarkista hulppeat jäsentarjouksemme! (20.6.2024)

Reipas alennus risteilyistä, lukuisista hotelleista ja majapaikoista ympäri Suomen, halvemmalla Ranuan eläinpuistoon, alennusliput festareille… Ja kaupan päälle ilmainen matkavakuutus sinulle ja alle 15-vuotiaille lapsillesi! JHL:n jäsenenä otat kesän haltuusi halvemmalla! … Jatka lukemista JHL:n jäsenenä saat enemmän irti kesästä, tarkista hulppeat jäsentarjouksemme!

Tähtiammattilaispäivät liki täynnä, varaa paikkasi oitis! (19.6.2024)

Ammattiliittosi JHL täräyttää lokakuussa Tampere-talon täyteen ajankohtaista asiaa, huippuesiintyjiä ja tietysti kaikkien JHL-alojen tähtiammattilaisia! Tapahtuma on jo miltei täynnä, varmista paikkasi nyt! Haluatko tietää, miten saada lapsi lukemaan? Tai päivittää … Jatka lukemista Tähtiammattilaispäivät liki täynnä, varaa paikkasi oitis!

Muunsukupuolinen Sumu Sointupuro taistelee yhdenvertaisen työelämän puolesta: “Työssä jaksaa vain, jos saa olla oma itsensä” (19.6.2024)

Sumu Sointupuro tietää, että itsensä ja identiteettinsä kieltäminen aiheuttaa vain ahdinkoa ja masennusta. Ala-asteella se alkoi. Sumu Sointupuron oli kypsyttävä nopeassa tahdissa maailmaan, jossa ei hän tullut hyväksytyksi sellaisena kuin on. Maailmaan, joka reagoi erilaisuuteen väkivallalla ja kiusaamisella. – Erotuin…

Ammattiliitto JHL tukee AMK-opintojasi, vielä ehdit mukaan! (18.6.2024)

Ammattiliittosi JHL maksaa 75 % valikoiduista avoimen ammattikorkeakoulun opinnoistasi. Vielä ehdit mukaan oppimaan uutta muun muassa opiskelijaohjauksesta, lääkelaskuista tai turvallisesta kouluyhteisöstä, ilmoittaudu viipymättä. Kesän riennot ja lomailu kolkuttelevat jo monen … Jatka lukemista Ammattiliitto JHL tukee AMK-opintojasi, vielä ehdit mukaan!